fbpx


Luna Belly Dance

Professioneel en smaakvol entertainment voor elk type feest, stap binnen in de wereld van 1001 nacht!

Op zoek naar een tikkeltje extra voor jouw huwelijksfeest?
Beeld u in:

Oosterse muziek vult de ruimte.... Mysterieus betreedt Luna de dansvloer. Met haar fonkelende kostuums en prachtige sluiers weet ze uw publiek meteen mee te voeren naar een wereld van 1001 nachten. Daarna kan het feest beginnen! Opzwepende trommelmuziek weerklinkt door de zaal en met haar enthousiaste persoonlijkheid weet Luna de sfeer er meteen in te brengen. Als afsluiter van de show kan Luna het bruidspaar uitnodigen op de dansvloer (optioneel). Uw gasten zullen zich uw feest nog lang herinneren!

Zowel solo, als met mijn showteam Indirah verzorgde ik reeds op tal van evenementen optredens en actes de présence, steeds smaakvol en entertainend voor jong en oud.

Verschillende formules zijn mogelijk.
Gaande van een korte set met 1 danseres tot een avondvullend programma met meerdere danseressen.
Of waarom het niet combineren met een workshop op het vrijgezellenfeest? Leer een choreografie tijdens de workshop en verras nadien je gasten met een bellydance optreden op het huwelijksfeest!

Wie ben ik?
Al meer dan 20 jaar geleden werd ik verliefd op deze elegante dansvorm. Wat begon als een hobby, groeide langzaam uit tot een passie en later zelfs mijn beroep. Nog tot op de dag van vandaag blijf ik mezelf verder bijscholen om lessen en shows van topniveau te kunnen geven. Zowel solo als met mijn showteam wonnen we ook al meerdere prijzen op internationale danswedstrijden!

Info

Website
https://www.lunabellydance.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 471 73 48 09

Contacteer
Luna Belly Dance