fbpx


Lux Visual Storytellers

"Lux Visual Storytellers brengt met heel veel liefde en enthousiasme jullie magische dag in beeld."

Wij zijn award winning verhalenvertellers, belast met de monumentale taak om de meest dierbare herinneringen van mensenlevens te vereeuwigen. Elke klik van onze camera’s heeft de kracht om de tijd te bevriezen, liefde te behouden en de puurste emoties op te roepen. In de snel evoluerende wereld waarin we leven, waar momenten voorbij vliegen in een oogwenk, is het onze plicht om die vluchtige seconden vast te grijpen en ze te transformeren tot tijdloze schatten. We hebben de ongelooflijke kans om verhalen van liefde, vreugde en geluk te weven, verhalen die voor generaties gekoesterd zullen worden.
We omarmen het samenspel van licht en schaduw, vangen oprechte emoties, vereeuwigen elke versiering of detail dat jullie feest zo bijzonder maakt. De grootse highlights of the day maar ook de kleine, subtiele, ontroerende, grappige momenten tussendoor.

Wij moeten streven naar uitmuntendheid in elke opname, elk kader en elke hoek, wetende dat elke foto een getuigenis is van onze toewijding en passie. Onthoud, succes gaat niet alleen over het aantal klanten dat we bedienen of de evenementen die we vastleggen. Het gaat over de impact die we achterlaten op de levens die we aanraken. Het gaat over de glimlachen die we brengen op gezichten, de tranen van vreugde die we vastleggen, en de herinneringen die we helpen creëren.

Wij zijn meer dan alleen jullie fotograaf. We begeleiden jullie, helpen jullie waar nodig, creëren een ontspannen sfeer. Kortom we zijn jullie partners in crime voor één dag en maken er samen iets onvergetelijks van.

Jullie hoeven alleen maar te feesten, te genieten en ‘ja’ te zeggen!”

Locatie

Markt 21
8000 Brugge

Info

Website
https://www.luxvisualstorytellers.com

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 478 25 46 79

Contacteer
Lux Visual Storytellers