fbpx


Magic Flash Photo

Ik wil je je droombruiloft geven 

Hallo, mijn naam is Anna. Oorspronkelijk kom ik uit Polen, maar in 2019 heb ik mijn plek op aarde gevonden in België en als je op zoek bent naar iemand die de echte emoties, de liefde en spontane momenten vastlegt tijdens jouw Grote Dag, dan ben je hier aan het juiste adres!

Ik ben niet je alledaagse fotograaf. Ik zal je niet vragen om te glimlachen en te poseren terwijl je recht in de camera kijkt. Je zal niet als een standbeeld moeten staan en je ongemakkelijk voelen omdat je niet weet wat je moet doen of hoe je je moet gedragen voor de foto’s. Ik zal je laten lachen, ik zal je vertellen dat je moet dansen, springen of rennen, en sterker nog, ik zal het samen met jou doen. Je zal niet het gevoel hebben dat je aan het poseren bent, maar alsof je plezier hebt met een oude vriend, ook al hebben we elkaar pas ontmoet. Houd je er niet van om zo spontaan te zijn? Maak je geen zorgen! Ik kan mijn publiek aanvoelen en mijn methoden aanpassen, ik zal je niet laten schrikken als ik zie dat je je hier niet prettig bij voelt. Het enige wat ik wil is een ontspannen glimlach op jullie gezichten zien terwijl we foto’s maken, ongeacht hoe we daar komen.

Tijdens het deel van de dag waarop ik reportagefoto’s moet maken, probeer ik onzichtbaar te zijn maar toch alles vast te leggen wat er gebeurt. Ik zal je kleed proper leggen, je jas dragen, indien nodig iets uit je auto halen.

Ik ben niet zomaar je alledaagse fotograaf.
Ik ben hier om je je droomhuwelijk te bezorgen. ”

Locatie

Lodewijk De Meesterstraat 46
9100 Sint-Niklaas

Info

Website
https://www.magicflashphoto.com

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 456 403 242

Contacteer
Magic Flash Photo