fbpx


Mister Costumes

Mister Costumes maakt er een erezaak van om deel te mogen nemen aan de gelukkigste dag van uw leven door u een ruime keuze aan uitzonderlijke kostuums aan te bieden. Maak met Mister Costumes de beste keuze voor je huwelijk. Om er prachtig uit te zien op de mooiste dag van je leven, mag er niet geïmproviseerd worden.

Mister Costumes hanteert een nieuw concept waarbij mannenkleding kan aangekocht worden “ENKEL OP AFSPRAAK” en dit 7 dagen op 7. Op deze manier zorgen we, op de dag van uw bezoek, alleen voor U en kunnen we U een optimale service aanbieden. We kunnen U het hele jaar door ook zeer interessante prijzen aanbieden (gaande van €199 tot €1.199). Aarzel niet om Robin te bellen op het nummer 0474/87 79 66. U kan ook altijd online een afspraak maken via de website: www.mistercostumes.be.

Dankzij onze kostuums van de hoogste elegantie (o.a. van het merk Digel), zal Robin U naar het kostuum leiden dat perfect past bij de jurk van uw toekomstige bruid. Na het toevoegen van uw persoonlijke touch dankzij de aanbevolen accessoires, zullen jullie beiden een opmerkelijke entree maken, onder de ogen van uw gasten.

Bent u op zoek naar uitmuntendheid?

De collectie van Roberto Vicentti is van een zeldzame elegantie die U voorziet van een perfecte snit en uitzonderlijke texturen. Door de aandacht voor detail en afwerking kan U een grootse entree maken. In dit uitzonderlijke assortiment vindt U “modulaire” pakken waarmee u de jas en de broek afzonderlijk en ongeacht de vorm van uw lichaam kunt kiezen.

Onze PREMIUM-slogan: “U past zich niet aan het kostuum aan, maar het kostuum past zich aan U aan!”.

Locatie

Piepelpoel 29
3700 Tongeren

Info

Website
https://www.mistercostumes.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 474 87 79 66

Contacteer
Mister Costumes