fbpx


person putting mascara to a woman wearing white top

Moeders Mooiste

We gaan samen met jou op zoek naar jouw ideale look, eentje die bij je past, die de hele dag blijft zitten en waar je je goed bij voelt. Ook voor je kapsel kunnen wij zorgen. Opsteken, krullen, brushen,… wat je maar wil!

Onze professionals komen aan huis om niet alleen jou maar ook de mama’s, bruidsmeisjes, bruidskindjes, vriendinnen en zussen te laten stralen zodat jullie volop kunnen genieten van deze speciale dag zonder jullie te moeten haasten naar allerlei afspraken. Het enige wat je moet doen is het aantal personen doorgeven en het uur waarop jullie klaar moeten zijn en wij zorgen voor de rest. Geen stress en alles-in-één, pure verwennerij voor de perfecte bruiloft!

Bride To Be Party

Vier je Bachelorette in stijl! Iedereen wordt prachtig opgemaakt en krijgt een partykapsel zodat jullie stralen voor jullie girls night out. Bubbels en hapjes worden voorzien en indien gewenst zorgen wij ook voor een professionele fotograaf zodat jullie nog lang kunnen nagenieten. Deze formule is mogelijk vanaf 5 personen à € 59/pers op een locatie naar keuze. Zijn jullie met 11? Dan is de bruid gratis!

Contacteer ons voor een pakket op maat, alles is mogelijk!

Locatie

Peuterstraat 92
3130 Begijnendijk

Info

Website
https://www.moeders-mooiste.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 473 26 56 75

Contacteer
Moeders Mooiste