fbpx


Moment

Moment startte nu bijna twintig jaar geleden uit onze eigen huwelijksdag, 29 juli 2006. Het was een topdag, echt waar, met zonneschijn, lekker eten, onze families en vrienden… maar we misten iets. Een moment waarop we samen even konden stilstaan bij ons verhaal. Gewoon samen op een leuke plaats met vrienden en familie ons ‘ja’ delen en vieren. We misten ergens de verbindingstekens.

Even een halfuurtje tot drie kwartier samen met onze genodigden ons bijzonder verhaal delen. En die trouwdag, die komt niet meer terug.

Uit die ervaring en met mijn achtergrond als theoloog ben ik dan aan de slag te gaan om voor mensen een aanbod te ontwikkelen om voor mensen die van elkaar houden ‘iets’ te doen: persoonlijke, creatieve ceremonie mee te helpen uitdenken en er in voorgaan. Mensen zoals wij die niet kiezen voor een bestaande religieuze viering of een ritueel van een levensbeschouwing. Maar ondanks die keuze wel kiezen voor verbinding.

Alle klassieke elementen zijn bij Moment welkom, maar hoeven niet. In onze ervaring van bijna twintig jaar merken we dat heel veel mogelijk is. Er zijn koppels die met een suite door het gangpad schrijden, andere koppels houden dan eerder van een intiem en persoonlijk ontvangstmomentje, gewoon een glaasje water schenken bijvoorbeeld. Mensen die geen ringen uitwisselen, maar een ander voorwerp of een tattoo te onthullen. Er zijn koppels die een minifestival uit de grond stampen, maar ook mensen die in een besloten kring stilletjes willen vieren. Niemand moet zich aanpassen aan de ceremonie, de ceremonie past zich aan jullie aan!

Ook voor jullie locatie zijn er eigenlijk geen wetten of praktische bezwaren. We kunnen overal vieren, en dat hebben we echt letterlijk al gedaan: ter land, ter zee en in de lucht. Maar het liefst huwen koppels op de begane grond, in een feestzaal of in de natuur. Wij van Moment zijn bovendien van mening dat de liefde tussen mensen zich niet in hokjes laat stoppen. Alles hangt dus af van jullie verhaal, van jullie concept, van wie jullie zijn en wat jullie zoeken.

Wij van moment staan klaar om in jullie verhaal te duiken naar wat jullie bindt, maar ook wat leuke contrasten zijn. We gaan op zoek naar zin en zoeken daar woorden voor, kleine handelingen, of we vinden (bestaande) rituelen gewoon (terug) uit! We betrekken ook graag alle genodigden om iets kleins te doen op een bepaald moment. We leiden jullie met woord en daad door jullie ceremonie.

Wij houden van dynamiek in een viering, wat humor, een traantje van ontroering, een belofte die recht uit het hart komt, een getuige die jullie inspireert met een paar welgemikte zinnen, een orkestje dat muziek speelt, kortom, een moment waarop iedereen mag ervaren wat samen ‘ja’ zeggen en delen kan betekenen.

We hopen dat we jullie hierbij mogen helpen.

Locatie

De Munte 2
8310 Assebroek

Info

Website
https://www.m-o-ment.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 50 38 81 09
+32 476 38 53 22

Contacteer
Moment