fbpx


Momenten – De Wedding Singer

Momenten – Wij zetten de sfeer bij jouw Moment

Welkom bij Momenten

Momenten brengt jullie favoriete nummers tot leven tijdens de ceremonie, de receptie of het avondfeest – live gezongen door een ervaren zanger aan de piano. De mooiste liedjes, passend bij een emotioneel Moment.

Wedding singer

De zangers-pianisten van Momenten verzorgen de muziek van jullie mooiste dag. Geen vaste lijst waaruit je moet kiezen, maar de nummers die jullie het liefste horen.

Enkele vaak gekozen liedjes:

  • A Moment Like This – Kelly Clarkson
  • All Of Me – John Legend
  • I Belong To You – Eros Ramazzotti & Anastacia
  • One Call Away – Charlie Puth
  • Thinking Out Loud – Ed Sheeran

Op sfeermomenten.be kan je alvast luisteren én kijken naar hoe dat precies klinkt.

Vooraf worden alle details overlopen tijdens een gesprek, zodat je je verder geen zorgen meer hoeft te maken om de muzikale omkadering. Dankzij die persoonlijke aanpak wordt elk Moment er eentje om te koesteren.

Bij de voorbereidingen van onze huwelijksviering was het een hele zoektocht naar de perfecte liedjes die onze relatie en huwelijk konden beschrijven. We hadden een duidelijk beeld van de liedjes die voor ons belangrijk waren en die we echt wilden horen die dag. Andy heeft van elk nummer iets persoonlijk gemaakt. Dit overtrof elke verwachting. De nummers waren zo intiem, zo uniek en zo mooi gebracht dat het niemand onberoerd liet. Ook de openingsdans was gewoonweg prachtig. Ons nummer, maar toch net dat beetje anders wat alles zoveel unieker maakte en zorgde voor een onvergetelijk moment.

Lien en David

Openingsdans op maat

Wil je iets helemaal unieks? Waarom dan geen openingsdans op maat? Het team van Momenten schrijft een persoonlijk nummer, helemaal in jouw stijl. Op de website van Momenten hoor je alvast enkele voorbeelden.

Enkel een zanger-pianist, of liever meer muzikanten?

Dat heb je volledig zelf in de hand. Alleen, of samen met hun muzikale collega’s, weten de zangers-pianisten van Momenten jou en je gasten te ontroeren met hun warme stem.

Laat je gasten kiezen

Momenten gaat nog een stapje verder met hun Live jukebox. Met dit unieke concept maken ze live muziek interactief en laten ze jouw gasten zelf via hun smartphone kiezen welk nummer ze als volgende willen horen.

Een nummer aanvragen is heel eenvoudig: je gasten surfen met hun telefoon naar de website livejukebox.be. Daar komen ze op de muzikale menukaart terecht waar ze kunnen kiezen uit meer dan 350 nummers. Wanneer ze een nummer aanklikken, wordt het automatisch doorgestuurd, klaar om live gespeeld te worden.

Akoestische wedding band

Wil je meer dan enkel een zanger-pianist? Ontdek dan de Wedding band van Momenten. Een hippe wedding band, speciaal voor jouw huwelijksreceptie. Verwen jezelf én je gasten met de meest romantische liedjes aller tijden op piano, contrabas en gitaar. Van poppy tot jazzy. Van Adele tot Michael Bublé.

Party coverband

Wil je een echt feestje mét live muziek? Boek dan Coverboy! Deze coverband brengt een wervelwind aan party covers, van lekker dansbare pop tot poppy dance.

Jij krijgt op voorhand inspraak door te kiezen uit verschillende packs vol monsterhits in diverse genres. Verzot op Nederlandstalige hits? Of liever terug naar de jaren ‘90? Jij beslist.

Locatie

Momenten
Contactpersoon: Andy Sergeant
Oostakker

Info

Website
https://www.sfeermomenten.be

E-mailadres
[email protected]

Contacteer
Momenten – De Wedding Singer