fbpx


person putting mascara to a woman wearing white top

Nyima Esthetiek

Hoi!

Proficiat met jullie verloving!
Mijn naam is Joke en mijn grootste passie is make-up en hairstyling.

Op je huwelijksdag mag niets je stress bezorgen! En al zéker niet hoe je er uit zal zien. Daarom help ik jou hier graag bij. Het is elke keer opnieuw mijn doel om de bruid zen en vol zelfvertrouwen aan die speciale dag te laten starten.

Tijdens de try out in mijn instituut in Deerlijk, luister ik naar jouw verwachtingen en wensen en zo komen we samen tot de perfecte look voor jouw huwelijk. Mijn specialiteit is een zachte make-up, met net dat ietsje meer zodat je als bruid de hele dag door straalt. Ik werk met minerale make-up van Studio Mino en I Am Klean waardoor je huid kan blijven ademen en je je geen zorgen hoeft te maken over de ingrediënten die op je huid terechtkomen.

Ik hou zowel van nonchalante  als van strakke kapsels. Verzorgd en stevig genoeg om je niet te moeten inhouden op de dansvloer.

Naar aanloop van je trouwdag, kan je bij mij terecht om je huid optimaal voor te bereiden. Er is mogelijkheid tot het plannen van gelaatsverzorgingen zodat je huid in de beste conditie is en de make-up nog mooier blijft zitten.

Op je trouwdag zelf kom ik heel graag tot bij jou. Ook je entourage kan door mij opgemaakt worden.

Hopelijke tot binnenkort!

Locatie

Marquettestraat 18
8540 Deerlijk

Info

Website
https://www.nyimaesthetiek.com

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 473 60 14 51

Contacteer
Nyima Esthetiek