fbpx


men's gray suit jacket

OFM.

OFM.Trouwen met de liefde van je leven? Dat kan je aan!

En dan draag je het liefst een pak wat bij je past – en jou de beste versie van jezelf laat zijn. Laat dat nou net ons specialisme zijn! Met een twintigtal winkels – en een breed assortiment aan topmerken pakken, overhemden, accessoires en meer – ben jij in 1x klaar voor jullie grote dag!

Bij ons vind je een ruime collectie trouwpakken. Van traditioneel en chique formeel tot opvallende kleuren en trendy dessins. Ga bijvoorbeeld voor een super stijlvol driedelig trouwpak van Dutch Dandies. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en altijd voorzien van luxe champagnekleurige voering en parelmoerkleurige knopen.

In 1x klaar!

Naast trouwpakken hebben wij ook alle accessoires voor de grote dag. Denk aan je das, de sokken en het pochet, maar ook nette schoenen en een bijpassende riem. Ontdek topmerken zoals Hugo Boss, Profuomo, Tommy Hilfiger, Floris van Bommel, Giorgio en Greve. Hoef jij niet meer verschillende winkels af voor jouw perfecte trouwlook.

Uitpakken met een trouwpak op maat

Liever een beetje persoonlijker of heb je specifieke wensen? Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden maatwerk in onze winkels in: Doesburg, Alkmaar, Nieuwegein, Voorburg, Rosmalen en Sluis. Een maatpak is een ideale optie voor de man die net dat beetje meer luxe wil of vaak qua pasvorm niet helemaal kan slagen. Daarnaast wil je voor je bruiloft gewoon uitpakken met iets onvergetelijks – wat niemand anders heeft! Zo kan je bijvoorbeeld de binnenzijde van je pak laten borduren met jullie namen en trouwdatum.

Bij het samenstellen van een maatpak word je ondersteund door onze gespecialiseerde modeadviseurs en heb je keuze uit vele opties.

Hoe maatwerk voor je werkt:

  • We bespreken je wensen en nemen eventueel meegenomen voorbeelden met je door.
  • We kiezen stof uit en stellen het pak samen aan de hand van model, knopen, voering, enzovoorts.
  • We meten je maten op.
  • Daarna bestellen we je pak.
  • Na ongeveer 5 weken is je unieke pak binnen. We maken een afspraak en zetten de puntjes op de ‘i’.

Een trouwpak die écht bij je past? Je kan het aan!
Maak online of telefonisch een afspraak in één van onze winkels.

Locatie

Wij hebben winkels voor trouwkleding dichtbij de Belgische grens in:
Beek, Reusel, Sluis en Weert.

Maar daarnaast kan je OFM. ook terugvinden in:
Alkmaar, Almere, Doesburg, Druten, Ede, Geldermalsen, Leidsche Rijn, Nieuwegein, Oosterhout, Rosmalen, Veldhoven, Voorburg, Waalwijk en Woerden.

Info

Website
https://www.onlyformen.nl/modeadvies/trouwkostuums/

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+31 345 58 25 41

Contacteer
OFM.