fbpx


OFM.

De ‘best man’ van je trouwlook

Trouwen met de liefde van je leven kan je aan. Letterlijk. De modespecialisten van OFM. meten je namelijk een trouwpak aan dat echt bij je past. Of dat nu driedelig blauw is of feestelijk maatwerk. En die schoenen en accessoires? Die shop je ook direct in één van hun winkels.

Altijd in de buurt

Tuurlijk, onze twintigtal winkels zijn helaas alleen in Nederland. Maar we zijn voldoende aanwezig in de grensgebieden. Zijn we toch altijd een beetje in de buurt.

Waar wij in de buurt zijn: Beek, Weert, Reusel en Sluis

Iedereen altijd in 1x klaar

Het begint met het trouwpak. Luxe champagnekleurige voering, parelmoerkleurige knopen en voldoende tweedelige en driedelige opties. Maar ook je riem, bretels, pochet, das en schoenen hebben we in onze collectie. Zo maken we direct je complete trouwlook compleet – en altijd perfect passend bij je partner. Ontdek topmerken zoals Hugo Boss, Profuomo, Tommy Hilfiger, Floris van Bommel, Giorgio en Greve. Hoef jij niet meer verschillende winkels af voor jouw perfecte trouwlook.

Praktisch als wij zijn houdt het niet op bij jouw trouwkostuum. We kleden ook direct je getuige, vader en beste vrienden.

Uitpakken met een trouwpak op maat

Extra persoonlijk is natuurlijk een pak op maat. Maatwerk zit namelijk perfect, maar staat nog beter. Hebben jullie bijvoorbeeld een kleurthema of wil je een stukje persoonlijkheid laten zien met een feestelijke print? Met maatwerk wordt jullie grote dag er eentje om nooit te vergeten. En om het feestje helemaal af te maken, kunnen we geborduurde elementen toevoegen zoals jullie namen of trouwdatum.

Hoe maatwerk voor je werkt:

Stap 1: We bespreken je wensen, ideeën en nemen eventueel meegenomen voorbeelden tot in de puntjes met je door.
Stap 2: We kiezen stof uit en stellen het pak samen aan de hand van het model, de door jou gekozen knopen, bijpassende voering, enzovoorts.
Stap 3: Maatwerk is meetwerk. Na het bepalen van hoe jouw maatwerk eruit komt te zien, nemen we je maten op.
Stap 4: Binnen vier tot vijf weken kan je de kleding ophalen en passen. Eventuele wijzigingen maken wij tot de laatste steek voor je in orde.

Direct een afspraak maken? Kijk voor de mogelijkheden op: www.onlyformen.nl/modeadvies/trouwkostuums/

Een trouwpak die écht bij je past? Je kan het aan! Maak een afspraak in één van onze winkels - online of telefonisch.

Locatie

Wij hebben winkels voor trouwkleding dichtbij de Belgische grens in:
Beek, Reusel, Sluis en Weert.

Maar daarnaast kan je OFM. ook terugvinden in:
Alkmaar, Almere, Doesburg, Druten, Ede, Geldermalsen, Leidsche Rijn, Nieuwegein, Oosterhout, Rosmalen, Veldhoven, Voorburg, Waalwijk en Woerden.

Check onze locaties op:
https://www.onlyformen.nl/winkels/

Info

Website
https://www.onlyformen.nl/trouwen

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+31 345 58 25 41

Contacteer
OFM.