fbpx


Pallasart

Je trouwring is niet alleen een herinnering aan één van de mooiste dagen van jullie leven, maar ook een symbool van jullie unieke liefde. Als jullie ringen laten maken, hoeven ze niet hetzelfde te zijn, jullie persoonlijkheid mag er in tot uiting komen.

Jullie kunnen immers alles zelf kiezen: goud of zilver, de vorm, textuur, afmetingen, het gebruik van edelstenen en personalisaties. Denk bijvoorbeeld aan een gravure, vingerafdruk of een twist in de ringvorm. Onze goudsmid luistert dan ook graag naar jullie verhaal.

In een eerste verkennend gesprek, dat altijd vrijblijvend is, ontvangen jullie een prijsindicatie van jullie droomringen. Na jullie goedkeuring gaan we aan de slag en smeden we liefdesringen die jullie als koppel typeren, van sober en subtiel, tot expressief en excentriek. Normaal neemt het ongeveer 6 weken om jullie ringen te maken, maar voor speciale opdrachten of in drukke tijden, om de ringen zeker op tijd klaar te hebben, rekenen jullie best een 3-4 maanden voor jullie trouwdatum.

Maken jullie liever zelf jullie trouwringen? Dan kan dat ook in een privé workshop in ons juwelenatelier in Leuven! Wij begeleiden jullie bij de uitvoering en zien toe op een perfecte finish.

Locatie

Ploegstaart 1
3010 Kessel-Lo

Info

Website
https://www.pallasart.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 16 89 08 17

Contacteer
Pallasart