fbpx


PhotographyArt

Emily is een enthousiaste fotografe van achtentwintig jaar. In 2012 besloot ze om te gaan studeren in het hartje van Antwerpen, waar ze haar liefde voor fotografie gevonden heeft. Ze is iemand die een eigen kijk heeft op de wereld en dit probeert over te brengen in haar werk. Uit haar comfort zone komen is het liefste wat ze doet.

Op zoek gaan naar die ene locatie en zo op plaatsen komen die ze nog nooit heeft gezien, vindt ze geweldig! Emily haar stijl kan je omschrijven met de woorden ‘spontaan, artistiek en apart‘. Ze is vooral voorstander van spontane, natuurlijke beelden met net dat ene tikkeltje meer. En de rest komt vanzelf!

Fotografie is voor Emily vooral een vrijheid, een verhaal vertellen, een belangrijk moment uit iemand’s leven vastleggen, een emotie omzetten in een beeld. Ze doet het voor die ene glimlach, dat ene gevoel diep vanbinnen, de liefde,… en zoveel meer. Ze wilt haar klanten leren kennen om zo hun verhaal te vertellen. Fotograferen is veel meer dan alleen maar op de knop drukken van je fototoestel!

Kortom, wil Emily de mensen een fijne dag bezorgen en laten zien dat ieder op zijn eigen manier mooi is. Dus ook bij u!

Locatie

PhotographyArt
Parkstraat 1F
9680 Maarkedal

Info

Website
https://www.baertemily.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+31 478 42 21 90

Contacteer
PhotographyArt