fbpx


Portretmaker

Ik ben Wim, bouwjaar 1982 en opgegroeid in Waregem. Getrouwd met de liefste vrouw ter wereld, vader van een stoere meid en een prinses. Na 10 jaar in Gent te hebben gewoond, zijn we de grote stad ontvlucht en wonen we sinds 4 jaar in Eke-Nazareth. Een uitgeweken West-Vlaming dus.

Ik hou van de emoties die foto’s kunnen uitlokken, maar ook van de geur van versgebakken broodjes, van barbecue op een lange zomeravond en van het geluid van een voorbijrazend wielerpeloton. Ik haat foto’s zonder verhaal, ja-knikkers, regen en het onnodig gebruik van flitslicht.

Na een actieve (amateur)sportcarrière, die ik noodgedwongen vroegtijdig moest beëindigen, ontdekte ik de magie van het beeld en richtte ik ‘Portretmaker’ op. Hoofdzakelijk word ik als fotograaf geboekt voor huwelijken. Huwelijksreportages zijn zowat het leukste wat ik doe. Altijd tussen gelukkige mensen, altijd blije gezichten op foto vastleggen. Ik ben geen fan van stijf geposeerde foto’s, maar vind vooral de kleine spontane momenten tijdens jullie grote dag heel belangrijk.

Omdat mijn agenda wel eens snel gevuld raakt, heb ik ondertussen een team van verschillende professionele fotografen uitgebouwd zodat er zeker iemand beschikbaar is om jullie huwelijksdag te vereeuwigen.

Ik kom mezelf en mijn werkwijze graag eens bij jullie thuis voorstellen. Dan hoor ik graag wat jullie ideeën, wensen en verlangens zijn. Maar ook wat jullie dis-likes zijn.

Locatie

Portretmaker
Kouterhoek 29
9810 Eke

Info

Website
https://www.portretmaker.com

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 477 21 93 30

Contacteer
Portretmaker