fbpx


two silver-colored rings

Print & Co

Uitnodigingen in alle vormen, aantallen en ontwerpen, maar ook bijhorende kaartjes, menu’s en al de rest wat u nodig heeft. Trouwen doe je maar 1 keer, met mooi drukwerk nodigt u uw gasten op originele manier uit.

Bij huwelijksuitnodigingen zijn er niet echt standaarden. Alles kan tegenwoordig, enkele kaarten heel sober of dubbele kaarten met veel kleur, één of meerdere foto’s, enz. Papier kan tot 400 gram standaard en met eens speciale techniek zelfs tot 750 gram. Voor de afwerking hebt u een groot aantal mogelijkheden die onze grafisch ontwerpster u haarfijn zal uitleggen, want een afspraak bij ons is de eerste stap naar een geslaagd feest. Lamineren met glans, mat of soft-touch laminaat, letterpress, uitkappen, foliedruk, enz. zijn maar enkele van de mogelijkheden. Verder kan u kiezen om uw verschillende formules (bvb avondfeest en receptie) rechtstreeks in de uitnodiging mee te geven, of afzonderlijke kaartjes te gebruiken.

Op het huwelijk kunnen wij menukaarten voorzien, naamkaartjes die rechtstaan op het bord, foto’s, posters, bedankingskaarten, doosjes voor kindersnoep, grote canvas enz. Wij zorgen voor alles.

Locatie

Print & Co
Dorp West 21
9080 Lochristi

Info

Website
https://printenco.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 9 337 02 10

Contacteer
Print & Co