fbpx


Atelier Ramoon

Duurzame juwelen om levenslang te koesteren

Je bruiloft is het begin van jullie verdere leven samen. Het mooie trouwkleed, het lekkere eten en een dansfeest tot in de vroege uurtjes: voor de meeste koppels is het de mooiste dag van hun leven. En jullie trouwringen herinneren je daar elke dag aan: aan de liefde voor elkaar en aan de beloftes die jullie elkaar op die bijzondere dag deden.

Die trouwringen zijn een blijvend teken van jullie band. Zorg dan ook dat ze een blijvende indruk nalaten en dat je er elke dag met plezier naar kijkt. Of je nu kiest voor een uniek ontwerp of een eenvoudige band, wij maken met veel liefde jullie trouwringen.

Voor vrouwen die houden van dat tikkeltje meer, maken we een trouwring met een of meerdere kleine diamanten. Herbeleef elke dag de magie van jullie jawoord in de schittering van je trouwring.

Voor mannen en vrouwen die houden van eenvoud smeden we een simpele trouwring zonder tierlantijntjes of met een klein detail die hem uniek maakt. Robuust of verfijnd, ook met een ring zonder diamanten kan je alle kanten uit.

Heb je een iets ruimer budget en wil je een uniek set trouwjuwelen, volledig op maat laten maken door onze Meester Goudsmid Marjolein? Personaliseer jouw favoriete ring volledig naar jouw wensen: Kies zelf de kleur van het goud, de details en creëer zo jullie droomringen. Ontdek meer over ons maatwerk

Kom op langs in ons atelier in Oudenaarde, maak een afspraak op www.ramoon.be.

Locatie

Atelier Ramoon
Nestor de Tièrestraat 35
9700 Oudenaarde

Info

Website
https://www.ramoon.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 476 81 56 93

Contacteer
Atelier Ramoon