fbpx


Red Loft

De negentiende-eeuwse katoenfabriek Red Loft fungeert als atypische locatie voor privé-evenementen en trouwfeesten allerhande. Zijn industriële omkadering en stijlvol interieur geven een moderne toets aan elke heuglijke bijeenkomst, van huwelijksfeesten en babyborrels over jubileums tot communie- of lentefeesten. Wie uitgebreid tafelt, kan al snel 80 genodigden verwelkomen. Voor wie graag de benen strekt aan een partytafel wordt dit uitgetrokken tot wel 130 gasten.

Deze verborgen parel in het Gentse kijkt uit op een groene oase van rust: in het verlengde van de feestruimte biedt een tuin verkoeling en ontspanning, weg van de drukte van de stad. Het pand ruimte voelt aan als een blank canvas die zich naargelang jouw wensen transformeert: van uitgebreide verlovingsreceptie over uitvoerig dansfeest tot elegant vijfgangendiner.

Ook die culinaire invulling neemt Red Loft met gusto voor zijn rekening. Huiscateraars Coeur Catering en Kelly de kok spelen op maat en naar wens in op de laatste culinaire trends. Het resultaat is een cateringverhaal met karakter. Van eenvoudig tot gesofisticeerd, telkens met één rode draad: een scherp gevoel voor smaak en textuur, maar evenzeer voor etiquette en decoratie.

Locatie

Red Loft
Hugo van der Goesstraat 17A
9000 Gent

Info

Website
https://www.redloft.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 489 74 09 66

Contacteer
Red Loft