fbpx


woman in white wedding dress holding bouquet of flowers

Rode Schaar

Een trouwjurk die voor 200% bij je past? Da’s een trouwjurk op maat.

Misschien heb jij al jaren de perfecte trouwjurk in je hoofd en zorgen wij er simpelweg voor dat die werkelijkheid wordt. Misschien twijfel je nog wat het beste bij jou past en krijg je graag advies. 

Wat je situatie ook is: tijdens een eerste afspraak nemen we uitgebreid de tijd om jou te leren kennen. Je mag foto’s meebrengen om te tonen wat je mooi vindt. We hebben bovendien enkele pasmodellen voor je klaarstaan, zodat je meteen ziet wat de beste keuze is voor jouw figuur. We nemen jouw maten op en samen overlopen we de het model, de stof en de afwerking.

Nadat we tijdens die eerste ontmoeting in jouw hoofd hebben mogen kijken, gaan we aan de slag. Jouw unieke trouwjurk krijgt vorm in de handen van onze ervaren naaisters en je mag ze rustig komen passen. Enkele pasbeurten later is ‘the dress’ een feit! Daar klinken we op…

De Rode Schaar is een familiezaak, waar naaien al drie generaties lang een grote passie is. We zijn geen ‘dertien in een dozijn’-trouwboetiek en maken dus ook geen ‘dertien in een dozijn’-jurken. Omdat wij de kneepjes van het vak kennen, kan je bij ons voor élk type bruidsjurk terecht. Want niet iedereen kan zichzelf zijn in een lange witte jurk. Waarin voel jij je het beste? In een rode bruidsjurk, een roze of zwarte trouwjurk? Dankzij onze jarenlang ervaring zijn we thuis in elke stijl en steeds op maat.

Locatie

Rode Schaar
Onze-Lieve-Vrouwestraat 86
2800 Mechelen

Info

Website
https://www.derodeschaar.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 15 43 39 66

Contacteer
Rode Schaar