fbpx


Rufus

RUFUS Menswear is op de eerste plaats, al meer dan 30 jaar, een multimerk winkel met de beste topmerken van het ogenblik.

Binnen onze winkel hebben wij ook een meer gespecialiseerde afdeling, RUFUS Tailoring, voor zowel gepersonaliseerde kostuums en trouwpakken op maat alsook voor de prèt-à-porter van o.a. Boss en Roy Robson

‘Look sharp, feel good’ is onze leuze en hiervoor haalt onze personal styler alles uit de kast om u te doen stralen op uw heuglijke dag. Komt u als bruidegom met een bijzondere wens of weet u echt niet wat u juist wil. Geen probleem, wij helpen u met geduld door het proces van kiezen en beslissen.

Loopt u in de suite en kreeg u mee dat het accentkleur orange is, geen probleem, binnen ons assortiment van accessoires zoals dassen, strikjes, bretellen, kousen, riemen, enz. vinden wij zeker het juiste accentkleur terug.

Onze personal stylers kunnen u bij veel helpen, alleen de tijd hebben zij niet in de hand. Reken daarom voor een maatwerk op een 4-tal weken en voor de prèt-à-porter op een 2-tal dagen max. indien aanpassingen zijn vereist.

Locatie

Rufus Koksijde
Zeelaan 301
8670 Koksijde

Rufus Middelkerke
Leopoldlaan 17
8430 Middelkerke

Info

Website
https://www.fashionteam.be

E-mailadres
[email protected]
[email protected]

Telefoonnummer
+32 58 52 13 04 (Koksijde)
+32 59 31 06 20 (Middelerke)

Contacteer
Rufus