fbpx


Safari Sophie

Safari Sophie’s services 
Safari Sophie creëert Afrika reisdesigns met veel liefde & passie. Ik bereis het mooiste continent ter wereld al jarenlang en deel graag met jou de meest magische mooie plekjes. Ik geloof dat alle reizen starten met een droom en eindigen met een hart vol warme herinneringen.
Afrika laat mijn soul shinen. De jouwe zeker ook!

Soul safari’s, especially for you! 
De kleuren, de schoonheid, de ruimte, de vrijheid, de stilte, de wilde en kalme natuur, het trage leven, de onverwachte ontmoetingen zowel met locals als tijdens het dieren spotten op safari’s, de zonsopgangen en zonsondergangen met een fantastisch mooi kleurenpalet in de lucht zullen je overweldigen. De wijze hartelijke vriendelijke locals, met hun grote Colgate smiles, de warme knuffels van mensen die je net ontmoette. De geluiden, de uitzichten, de smaken, …. Afrika zet je zintuigen op scherp!

Travel Africa with me & let your wildest dreams come true.
Afrika voor iedereen, dat is mijn missie! Van budgetvriendelijke self drives met huurwagens en overland tours in groep met omgebouwde vrachtwagens, tot kampeertrips in canvastenten en fly in safari’s met kleine vliegtuigen van kamp naar kamp, of vakantiehuizen in de bush of aan het strand voor families. Soul Safari’s zijn voor ieders budget en portemonnee. Geloof mij, de belevenissen in Afrika zijn vaak niet in een geldbedrag uit te drukken. Ik selecteer in overleg met jou one-of-a-kind stays en bijzondere logies: gezellige b&b’s en guest houses, intieme lodges en toffe boetiekhotels met veel soul & charme.

Ik design met veel enthousiasme jouw reis naar Afrika & zorg voor unieke ervaringen, zo uniek als jijzelf bent!

Safari Sophie’s Africa Travel Essentials zijn: spirit of adventure, natuur, couleur locale, community, wellness, duurzaamheid en self-discovery. Reis met een open geest en een positieve mindset, do good & feel good in Africa! Jij ontvangt mijn zeer hoge standaard in persoonlijke service, mijn deskundigheid en kennis, mijn oog voor detail, mijn eerlijk advies, mijn passie en jarenlange reiservaring. Safari Sophie is your Go To Lady voor reizen naar Afrika. I go beyond happiness, I am your Africa travel magic maker!

With SAFARI LOVE, to the HONEYMOON & back, Sophie

Locatie

Safari Sophie
Kardinaal Cardijnlaan 21
2340 Beerse

Info

Website
https://www.safarisophie.com

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 486 39 95 91

Contacteer
Safari Sophie