fbpx


Smile 4 Me

Op zoek naar een elegante photobooth om je gasten mee te entertainen tijdens je huwelijksfeest? Met een Smile 4 Me photobooth leg je de meest spontane foto’s vast en geef je je gasten een blijvende herinnering waar ze nog lang naar kunnen terugkijken! Met een persoonlijke aanpak van begin tot eind zorgen we voor een vlotte service van contactformulier tot ophaling.

We ontwerpen met veel plezier een fotostrookje of volledige foto op basis van jullie uitnodiging, of volledig van scratch. Met onbeperkt afdrukken en bezorging van alle foto’s digitaal achteraf zorgen we voor een totaalpakket, inclusief leuke accessoires en partyprops!

Ben je nog op zoek naar een origineel alternatief voor een klassiek gastenboek? Dan is deze audio guest book een leuke optie! Deze is gemakkelijk in gebruik en beschikbaar in drie kleuren: blauw, roze en beige. De gasten nemen de hoorn op en horen eerst een door jullie ingesproken boodschap. Na de biep kunnen ze een eigen boodschap inspreken zonder tijdsbeperking. De dag erna krijg je alle audiofragmenten digitaal toegestuurd.

Gratis levering en ophaling in West-Vlaanderen (Oost-Vlaanderen is bespreekbaar)

Locatie

Blauwvoet 14
8647 Lo-Reninge

Info

Website
https://smile-4-me.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 496 54 28 71

Contacteer
Smile 4 Me