fbpx


Snapfactory

Ben je op zoek naar een leuke en onvergetelijke manier om je huwelijksfeest op te vrolijken? Dan is Snapfactory Photobooth de perfecte keuze! Met onze gratis installatie en transport in heel Vlaanderen, hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten en gedoe bij het opzetten van een professionele photobooth op je trouwdag.

Onze top-of-the-line camera en studioflits zorgen ervoor dat je kwalitatieve foto’s krijgt die je nog lang zult koesteren. Wij begrijpen dat je op zoek bent naar een manier om de herinneringen aan je huwelijksdag te bewaren, en daarom bieden we je de keuze tussen digitale foto’s via een QR-code of e-mail, en/of een fysiek printje om mee naar huis te nemen. Zo kun je je gelukkige momenten delen met vrienden en familie en je herinneringen levend houden.

Onze Snapfactory Photobooth is niet alleen leuk, maar ook betaalbaar. We bieden een aantrekkelijk prijzenpakket voor onze diensten. Zo kun je ervoor zorgen dat je gasten zich vermaken zonder je portemonnee te zwaar te belasten.

Maak je geen zorgen over de installatie of het transport van de photobooth, want wij regelen dat voor je. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat alles op tijd op de juiste plek wordt opgesteld, zodat je je kunt richten op het genieten van je speciale dag.

Kortom, Snapfactory Photobooth is de perfecte manier om je huwelijksfeest onvergetelijk te maken. Met onze gratis installatie en transport, hoogwaardige camera en studioflits, flexibele fotomogelijkheden en betaalbare prijzen, weet je zeker dat je een geweldige tijd zult hebben en je herinneringen kunt koesteren voor de rest van je leven.

Locatie

Urselweg 50g
9990 Maldegem

Info

Website
https://www.snapfactory.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 16 79 79 75

Contacteer
Snapfactory