fbpx


Studio Lien Deleu

Zelfontworpen juwelen uit eigen atelier.

Welkom bij Studio Lien Deleu

Zijn jullie klaar voor het grote “JA”-woord? Dan bestaat er niets mooiers dan een fijn, uniek en gepersonaliseerd juweel om dat te bezegelen. Bij Studio Lien Deleu nemen we de tijd om te luisteren naar jullie wensen en ideeën. Met voorbeelden, schetsen en tekeningen begeleiden we jullie graag naar een uniek juweel, al dan niet gecombineerd met edelstenen.  Uw sieraad zal uiteindelijk ambachtelijk vervaardigd worden in ons eigen atelier te Ieper.

Soort Juweel

Trouwringen vervaardigd bij Studio Lien Deleu zijn op zich altijd uniek, origineel en handgemaakt. Maar je kan je ook steeds laten inspireren door een grote collectie voorbeelden, die je dan met je eigen emoties, herinneringen of romantische ideeën kan personaliseren.

Om uw huwelijksoutfit helemaal compleet te maken biedt Studio Lien Deleu tevens een uitgebreide collectie bruidsjuwelen, zoals halskettingen, oorhangers, armbandjes en manchetknopen.

Ligging

Jullie gaan ons vinden in de prachtige “vrede-stad” Ieper in West-Vlaanderen. Maak er een gezellig uitstapje van en bezoek vrijblijvend onze showroom. Kan je niet wachten, neem dan alvast een kijkje op onze online webshop of maak online je afspraak. Zo kunnen we alle tijd nemen om te luisteren naar jullie verhaal.

Weetje

Op 19 september 2016 werden de activiteiten van “Studio Lien Deleu” door de Commissie Ambachtslieden van de Federale Overheids-dienst Economie officieel erkent als “ambacht”. In maart 2020 ontving ze (van UNIZO) het label “Handmade in Belgium”. Op 10 november 2022 richtte Lien samen met haar zus Saar (lederbewerkster) hun conceptstore ARTIS&O op.

Locatie

Stationsstraat 5
8900 Ieper

Info

Website
https://www.liendeleu.com

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 473 85 57 47

Contacteer
Studio Lien Deleu