fbpx


The Blonde Wedding Reporter

De huwelijksceremonie van je dromen

Hoe ga ik te werk?

In de eerste plaats wil ik het bruidspaar leren kennen. Ik kom graag te weten hoe jullie persoonlijkheid is, hoe jullie elkaar hebben leren kennen, waarom jullie met elkaar willen trouwen en waar jullie samen nog van dromen. Dan ga ik aan de slag en op basis van jullie voorkeuren stel ik een gepersonaliseerd script voor de huwelijksceremonie op. Ik wil ervoor zorgen dat jullie huwelijksceremonie sereen is en uniek tegelijkertijd. Het moet de perfecte reflectie van jullie als koppel zijn, zonder daarom klef of melig te worden. De emoties die de huwelijksceremonie bij jezelf en de genodigden moeten losweken zouden puur en oprecht moeten zijn.

Help! Onze gasten spreken een andere taal…

Meertalige huwelijksceremonies zijn ons handelsmerk. Ik voltrek je huwelijk graag in een taal naar keuze. Misschien komen er wel gasten uit het buitenland afgezakt naar jullie huwelijk? Of hebben jij of je partner internationale roots? Het maakt jullie ceremonie nog mooier als je de moedertaal van het bruidspaar en/ of de genodigden integreert in jullie huwelijksviering. Ik help jullie graag verder in de volgende talen of een combinatie ervan: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans en Duits.

Wie ben ik?

Ik ben Sandra Di Marcantonio en sinds mij kindertijd geobsedeerd door huwelijken en alles wat ermee gepaard gaat. Ik ben de oprichter van de website en het online bruidsmagazine: The Blonde Wedding Reporter.com. Ik schreef in het verleden ook mee aan een boek over de planning van het perfecte huwelijk en was gedurende vele jaren redactrice voor het bruidsmagazine For Lovers.

Het schrijven van scripts voor huwelijksceremonies doe ik bijzonder graag, al ben ik eerder toevallig in de functie van ceremoniespreker gerold. Niet zo een verrassende keuze als je bedenkt dat ik vaak als gastspreker uitgenodigd ben op (inter-)nationale congressen en ik alles wat reilt en zeilt in de huwelijksindustrie op de voet volg.

Wanneer ik een ceremonieel huwelijk sluit, combineer ik wat ik liefste doe: een persoonlijke huwelijksviering voor het bruidspaar schrijven en getuige zijn van alweer een onvergetelijke bruiloft.

Locatie

The Blonde Wedding Reporter
Natiënlaan 10
3630 Maasmechelen

Info

Website
https://www.theblondeweddingreporter.com

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 494 13 32 48

Contacteer
The Blonde Wedding Reporter