fbpx


Tilia Flowers

Ervaar de magie van jullie huwelijksdag met Tilia, dé specialist in bloemeninstallaties en beleving. Wij zijn er om jullie droombruiloft tot leven te brengen en een onvergetelijke ervaring te creëren, zowel voor jullie als voor jullie gasten.

Met onze moderne, speelse stijl nemen we jullie mee op een betoverende reis van 6 maanden, voor en na de trouwdag. Ons ervaren team van bloemisten werkt nauw met jullie samen, van het eerste consult tot het magische “ja” moment. We laten jullie visie tot in de kleinste details stralen.

Bij Tilia gaan we verder dan alleen het ontwerpen van prachtige bloemstukken. Wij zijn gespecialiseerd in adembenemende bloemeninstallaties die een totaalbeleving creëren. Van betoverende arrangementen tot elegante tafeldecoraties en verrassende elementen die jullie gasten versteld doen staan. Wij zorgen voor een unieke en persoonlijke touch.

En onze betrokkenheid stopt niet na de bruiloft. Wij bieden nazorg en advies om jullie herinneringen levend te houden. Van het behouden van het bruidsboeket tot suggesties voor het drogen van trouwbloemen. Wij kunnen zelfs een uniek kunstwerk creëren om jullie speciale dag te vereeuwigen.

Bij Tilia begrijpen we dat jullie huwelijk een belangrijk hoofdstuk in jullie leven is. Laat ons jullie meenemen op een reis vol magie, emotie en pure vreugde. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jullie dromen werkelijkheid kunnen laten worden.

Tilia – Waar beleving bloeit op jullie speciale dag!

Liefs!
Louise

Locatie

Weggevoerdenstraat 86
3012 Wilsele

Info

Website
https://tiliaflowers.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 456 57 12 14

Contacteer
Tilia Flowers