fbpx


Versato Juweliers

Over Versato Juweliers

Versato Juweliers bestaat reeds 30 jaar in Vlaanderen, met 8 juwelierszaken en een webshop.

Versato Juweliers is met zijn verschillende verkooppunten makkelijk bereikbaar in heel Vlaanderen. Je vindt ze in hun volledig gerenoveerde verkooppunt in Wijnegem (Shopping), in Leuven, Hasselt, Oostende, Turnhout of in de meest romatische stad van België, Brugge.

Sinds 2018 zijn de juwelierszaken van Versato overgenomen door een familie die al 45 jaar actief is in de horlogebranche.

Renovaties van enkele winkels, het introduceren van nieuwe merken en het versterken van hun winkels en diensten bracht een nieuwe dynamiek.

Om je zo goed mogelijk te adviseren over jullie trouwringen nodigen ze je graag uit voor een persoonlijke afspraak in één van hun verkooppunten.

Bij Versato hebben ze als intrinsieke waarden gastvrijheid, vertrouwen en aanpassingsvermogen naar elke klant. Ze nemen de tijd om naar jou te luisteren en je achteraf beter te kunnen adviseren. Hun team van specialisten zal je naar de best mogelijke keuze leiden, rekening houdend met je stijl en je budget. Alle diensten, van advies, personalisatie, opmeten en graveren, worden jou aangeboden om je zo goed mogelijk te bedienen tijdens deze belangrijke stap in je leven.

Soorten juwelen

Sinds 1994 bieden de juwelierszaken van Versato een ruime keuze aan trouwringen van verschillende merken zoals Amici, Auro Design, Tessina, Traditions, Memoire, f’OrU, Flanders, Recarlo & Anna Maria Cammilli. Bovendien biedt de Versato Gold Collection een zeer ruime keuze aan juwelen in 18 karaat goud, van verlovingsringen tot oorbellen, armbanden, kettingen of hangers.

Van roestvrij staal tot witgoud, geelgoud of 18 karaat rosé goud, bezet met edelstenen of diamanten, ze zullen samen met jou de ringen vinden die je voor het leven met je partner zullen verbinden.

Van roestvrij staal tot witgoud, geelgoud of 18 karaat rosé goud, bezet met edelstenen of diamanten, ze zullen samen met jou de ringen vinden die je voor het leven met je partner zullen verbinden.

Diensten

Bij het kiezen van jullie trouwringen biedt Versato Juweliers je hun persoonlijk advies. Met enkele hulpmiddelen laten ze je de trouwringen van je dromen op de best mogelijke manier visualiseren. Zodra je keuze bevestigd is, lanceren ze de productie en bieden ze je graveerwerk aan. Ze verzekeren ook een levenslange service op jullie trouwringen.

Locatie

Onze vestigingen:

Versato Brugge:
Zuidzandstraat 8
8000 Brugge
+32 50 33 01 97

Versato Hasselt:
Koning Albertstraat 13-15
3500 Hasselt
+32 11 25 57 71

Versato Leuven:
Bondgenotenlaan 14
3000 Leuven
+32 16 23 27 97

Versato Oostende:
Kapellestraat 41
8400 Oostende
+32 59 50 51 52

Versato Turnhout:
Gasthuisstraat 75
2300 Turnhout
+32 14 638 730

Versato Wijnegem:
Wijnegem Shopping Center Shop 165
2110 Wijnegem
+32 33 539 291

Info

Website
https://www.versato.be

E-mailadres
[email protected]

Contacteer
Versato Juweliers