fbpx


Vicky Nagels

Willen jullie graag een extra vleugje magie toevoegen aan jullie prachtige dag?

Maak kennis met Vicky, een gepassioneerde zangeres en pianiste met een levenslange liefde voor muziek. Opgegroeid in een muzikaal gezin, stond ze op talloze podia, solo en met begeleiding, op televisie en radio. Haar ware kracht ligt in het verzorgen van warme achtergrondmuziek om zo een magische sfeer te creëren.

Op jullie huwelijksdag hebben jullie de regie in handen. Er is een vrije keuze van de nummers die gebracht worden. Van een verfijnde interpretatie van een stevig rocknummer tot een unieke medley op maat. Inspiratie vinden jullie in de repertoirelijst, of door jullie verhaal te doen en samen met Vicky tot de perfecte invulling te komen van jullie prachtige dag.

Op jullie huwelijksdag draait alles om jullie als bruidspaar, en Vicky begrijpt dit als geen ander. Ze voelt feilloos aan wat er nodig is, schakelt snel en voegt een onmiskenbare warmte toe aan jullie moment.

Vicky heeft onze ceremonie + receptie tot een ander niveau getild! Ze was zeer lief, professioneel, en voelde de ruimte goed aan. Ze bracht de liedjes perfect, vooral de liedjes dat wij persoonlijk hadden aangevraagd.

Sofie & Jens

Locatie

Industriepark B12
2220 Heist-Op-Den-Berg

Info

Website
https://www.vickynagels.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 495 16 24 08

Contacteer
Vicky Nagels