fbpx


Vijverhof

Vijverhof verzorgt jullie trouwfeest!

Op golven van ervaring, een idyllisch zicht op onze vijver, gezelligheid, sfeer en kwaliteit, fijne gerechten en prima service garanderen we een onvergetelijk feest. Jullie feest, ons feest. Naast een toplocatie, voorzien we lekkere gerechten, full service en vooral een feest om nooit te vergeten.

Wij zijn jullie wedding planner.

Bij ons kunnen jullie ook terecht voor een dj, tafelgoochelaar, fotograaf, animatie, rent a priest, photobooth, … We regelen zelfs een babysitter indien gewenst. Bij mooi weer is jullie receptie op het terras een echte belevenis. Vijverhof beschikt over een uniek sfeervol kader, ideaal voor jullie mooiste fotoreportage.

Vijverhof opende z’n deuren in 1985 en is al meer dan 34 jaar een begrip in de regio. Die mooie traditie wil, de recent nieuwe eigenaar, Stéphane Fievez verderzetten en optimaliseren. Vijverhof kreeg een volledig nieuwe, moderne look met een sfeervolle inkomgallerij, het charmant zaaltje Rietveld, de vernieuwde feestzalen (-restaurant) Waterkant (met uniek zicht op de vijver) en Elzenbrouck.

Locatie

Vijverhof
Marremstraat 3
8560 Wevelgem

Info

Website
http://www.vijverhof.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+ 32 56 41 15 04

Contacteer
Vijverhof