fbpx


Walts Travel

Welkom bij Walts Travel door Travel Counsellors.

Of je nu van een romantisch uitje, een familievakantie of een solo-avontuur droomt, we zijn er om je bij elke stap te helpen. Van het vinden van de beste deals voor vluchten en hotels tot het aanbevelen van de topattracties en activiteiten op uw bestemming, we doe er alles aan om jouw reiservaring onvergetelijk te maken.

We begrijpen dat elke reiziger uniek is en neem de tijd om naar jouw behoeften en voorkeuren te luisteren om zo een op maat gemaakt reisplan samen te stellen die aan uw budget voldoet en jouw verwachtingen overtreft. Met onze aandacht voor detail en toewijding aan uitmuntendheid, kan je er zeker van zijn dat elk aspect van jouw reis met de grootst mogelijke zorg en professionaliteit zal worden verzorgd.

We hebben een expertise in cruises en Disneyreizen, maar je kan uiteraard ook bij ons terecht voor een reis op maat. Of het nu gaat om een reis met het gezin naar Walt Disney World Florida, een zakenreis naar Dubai, een citytrip in Europa of een heerlijk ontspannende cruise in de Caraïben, bij ons ben je aan het juiste adres.

Locatie

Dries 64B
9255 Opdorp

Info

Website
https://www.waltstravel.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 52 89 59 39

Contacteer
Walts Travel