fbpx


WEDDING DANCE by Liza Heirman

OPENINGSDANS OP MAAT

Zouden jullie graag familie en vrienden verrassen met een spetterende openingsdans? Hoe leuk zou het zijn om van jullie openingsdans een intiem, onvergetelijk moment te maken.

Heb jij het gevoel twee linkervoeten te hebben? Ook dat komt helemaal goed! Na slechts een aantal repetities, wordt er steeds een verbluffend resultaat neergezet. Mijn doel is om jullie te laten stralen, waardoor de gekozen formule echt perfect bij jullie als koppel zal passen.

Maak van jullie speciale moment een hartverwarmend moment zodat niemand het ooit nog zal vergeten! Ook de sessies op zich zijn een leuke afleiding naast ‘the wedding planning’. Het zijn gezellige en leuke momentjes om als koppel samen te beleven! Verschillende dansstijlen mogelijk – danservaring absoluut niét vereist.

Er zijn verschillende Wedding Dance formules beschikbaar naargelang wat jullie verwachten. Willen jullie graag gewoon wat hulp bij het slowen of willen jullie toch gaan voor een choreografie? Bij zulke beslissingen sta ik wanneer gewenst aan jullie zijde en zoeken we samen naar een formule op maat die bij jullie past.

Stel gerust al jullie vragen via mail of vraag via de knoppen vrijblijvend een offerte aan. Looking forward to hear from you!

Locatie

WEDDING DANCE by Liza Heirman
Noordakker 18
9041 Oostakker

Info

Website
https://www.lizaheirman.com

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 497 74 04 78

Contacteer
WEDDING DANCE by Liza Heirman