fbpx


Weddingwings

Vier de start van een nieuw leven samen…
Bij WeddingWings geloven we in het opdoen van unieke ervaringen. Samen reizen is een verrijkend en brengt je als koppel nog dichter bij elkaar.

Maak van jullie huwelijksreis een onvergetelijk avontuur!
Na het plannen van jullie droombruiloft is het tijd om te genieten van een welverdiende huwelijksreis. Het is dé gelegenheid om te ontspannen, de band tussen jullie te versterken en samen nieuwe avonturen te beleven.

Als persoonlijk reisadviseur neem ik de tijd om jullie te leren kennen, jullie wensen in kaart te brengen en je volledig te ontzorgen.
Jullie wensen, mijn expertise en die van onze 180 partners vormen de basis voor een onvergetelijke reis. Droomstranden, citytrips, verre reizen, Europese bestemmingen, Winterse magie …
Ik werk over heel Vlaanderen. Afspreken kan gemakkelijk via een online meeting, in ons kantoor te Arendonk of in Westmalle. Dit kan ook ’s avonds of in het weekend.

Maak je droomreis waar met de hulp van familie en vrienden.
Met onze online weddinglist ligt jullie droomreis nu binnen handbereik. Jullie gasten kunnen eenvoudig een bijdrage leveren aan jullie reis, en maken de ervaring zo nog specialer. Benieuwd hoe dit werkt? Neem een kijkje op onze website.

Aarzel niet om mij te contacteren voor meer informatie,
Tot snel,
Pascale Boeykens, persoonlijk reisadviseur.

Locatie

Grens 10
2370 Arendonk

Info

Website
https://weddingwings.be

E-mailadres
[email protected]

Telefoonnummer
+32 476 55 01 39

Contacteer
Weddingwings