fbpx


Celebrate your loved one at Botanics Valentine’s Grand Masquerade Ball

Botanic Sanctuary Antwerp viert de liefde en organiseert op zaterdag 11 februari 2023 een groot gemaskerd bal. Het is de eerste keer sinds de opening van het 5* Superior hotel dat het hotel dit uniek concept in het leven roept. De grote galazaal ‘Amaryllis’ zal omgetoverd worden tot een heus Valentijnsbal waarbij de maskers opgezet worden en de champagne rijkelijk zal vloeien.

Valentijn bij Botanic Sanctuary Antwerp

Valentijn wordt gevierd bij het 5* Superior hotel met een high end gemaskerd bal. U wordt ontvangen omstreeks 18u30 in de 15e -eeuwse Kapel voor het aperitief, homemade cocktails en liefdevolle amuses. Nadien gaan de deuren open van de balzaal en wordt U in de watten gelegd met een amoureus viergangenmenu, aangepaste prestige wijnen en live entertainment.

Masquerade in het hartje van Antwerpen

Dit alles gebeurt niet zomaar, maar wel degelijk met een masker op. Beeld U een prachtig aangeklede balzaal in en gemaskerde gasten in galakledij en black tie. Botanic Sanctuary Antwerp zorgt voor stijlvolle maskers en voor het entertainment. Waan U in een prachtige Venetiaanse setting en geniet van de romantische sferen met uw geliefde.

Maar wanneer vallen de maskers af?
Ontdek het tijdens het eerste gemaskerd bal en vier de liefde in stijl.
Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

Meer info