fbpx


Een huwelijksreis naar Tanzania, Bali of de Seychellen? Dankzij honeymooncoaching maak je de juiste keuze!

Sint-Truiden – Keuzestress is de grootste hindernis bij het zoeken naar de perfecte huwelijksreis. Op nummer twee staat tijdsgebrek. Het organiseren van een huwelijk vraagt veel tijd. Na je trouwdag zorgeloos op huwelijkreis vertrekken is een zaligheid. Evi Poncelet van The Honeymoon Planner begeleidt verloofde koppels in de zoektocht naar hun droomreis en regelt alles tot in de puntjes.

Veel verloofde koppels kunnen niet beslissen waar ze op huwelijksreis willen, stelt Evi vast. “Ze worden beïnvloed door bevriende koppels of zien op Instagram een overvloed aan mooie bestemmingen, maar vergeten hierbij soms hun eigen behoeftes.”

“Dankzij mijn honeymooncoaching traject maken ze een weloverwogen keuze. Ze vullen eerst een uitgebreide vragenlijst in en nadien presenteer ik hen enkele opties, volledig op maat van hun wensen en interesses. Vaak zitten daar verrassende dingen tussen waar ze zelf misschien nooit aan gedacht hadden.”

In december 2021 startte Evi met dit unieke concept. Sinddien mocht ze al meer dan honderd koppels begeleiden. “De feedback die ik krijg is telkens zo lovend dat ik er soms van ga blozen. De koppels zijn enorm dankbaar dat ik hen geholpen heb met het kiezen en plannen van de huwelijksreis! Het is een droomjob!”

Evi reist regelmatig zelf en gaat wereldwijd op zoek naar bijzondere honeymoonadresjes. Populairste verre bestemmingen voor zomer 2023 zijn Bali, Seychellen, Tanzania, Mexico, Thailand en Mauritius. Binnen Europa doen Kreta en de Azoren het opvallend goed.

Het prijskaartje voor de honeymooncoaching is 345 euro, de minimum dossierwaarde bedraagt 5000 euro per koppel.

Meer info:
www.thehoneymoonplanner.be
[email protected]