fbpx


De 5 meest populaire huwelijksreisbestemmingen van 2023

Sint-Truiden – Het trouwseizoen 2023 staat voor de deur en veel koppels boekten lang op voorhand hun huwelijksreis. Wie dat nog niet deed, haast zich best want de beschikbaarheden krimpen en de prijzen zijn torenhoog. Honeymoonspecialiste Evi Poncelet, alias The Honeymoon Planner, begeleidt jaarlijks een 100-tal koppels in de zoektocht naar hun droomreis en ziet duidelijk een top 5 van meest populaire bestemmingen.

1. Bali

Een klassieke maar nog steeds populaire huwelijksreisbestemming, enerzijds omwille van het droge klimaat tijdens onze zomermaanden, anderzijds door de relatief lage hotelprijzen. Ondanks dat je tegenwoordig meer dan 1000 euro per persoon voor een vliegtuigticket betaalt, blijft Bali op nummer één staan! Dit eiland biedt een mooie mix van cultuur en natuur, een veelgevraagde combi door de koppels!

2. Seychellen

Wie op zoek is naar paradijselijke stranden denkt spontaan aan de Malediven. Helaas is het regenseizoen tijdens de zomermaanden en is dit voor vele koppels geen optie. De Seychellen zijn een waardig en zelfs nog beter alternatief. Naast de mooiste stranden ter wereld kan je hier ook verschillende activiteiten doen zoals snorkelen, wandelen, fietsen, kayakken. Er zijn verschillende daguitstapjes mogelijk naar de naburige eilanden, waar je o.a. reuzeschildpadden kunt zien. Je moet wel een aardige som geld neerleggen want dit is een ongerepte en exclusieve bestemming.

3. Tanzania & Zanzibar

Een safari staat op velen hun bucketlist en dat is volledig terecht want het is een once-in-a-lifetime-experience! Wilde dieren spotten, overnachten in een tented camp, een ballonvaart over de Serengeti,… Het is een fantastische reis met veel indrukken en ervaringen om nooit meer te vergeten. En als afsluiter kan je nagenieten op de stranden van Zanzibar. Heerlijke combinatie!

4. Azoren

De eilanden van de Azoren zijn voor velen nog ongekend terrein, maar voor actieve reizigers en natuurliefhebbers een echt paradijs! Kleine havenstadjes, spectaculaire landschappen, warmwaterbronnen, uitgedoofde vulkanen en vooral veel tinten groen en blauw. De laatste jaren zijn er ook heel wat mooie en moderne accommodaties bijgekomen waardoor dit een hippe honeymoonbestemming is!

5. Kreta & Santorini

Kreta, het grootste Griekse eiland is geschikt voor elk type reiziger: zowel de zonneklopper, de natuurliefhebber en alles daartussen komt hier aan zijn trekken. Dankzij het fantastische hotelaanbod, vaak met een privaat zwembadje aan de kamer, is dit een zeer populaire bestemming! Voeg daar als afsluiter nog enkele dagen verblijf op Santorini aan toe, en je hebt ook weer een topcombinatie!

Meer info:
www.thehoneymoonplanner.be
[email protected]