fbpx


white concrete houses

Eerste honeymooncoach in België begeleidt koppels naar droomreis!

 Sint-Truiden – Overaanbod en keuzestress. Het zijn vaak hindernissen bij het zoeken naar de perfecte huwelijksreis. En geef toe, het organiseren van een huwelijk is heel vermoeiend. Na je trouwdag zorgeloos op reis kunnen vertrekken is dus een zaligheid. Evi Poncelet van The Travel Planner begeleidt verloofde koppels in de zoektocht naar hun droomreis en regelt alles tot in de puntjes.

Veel verloofde koppels hebben geen idee waar ze op huwelijksreis willen, stelde Evi vast toen ze onlangs op een trouwbeurs met een honderdtal koppels sprak. “Die koppels hebben duidelijk nood aan professionele begeleiding in hun zoektocht. Ze zien door de bomen het bos niet meer en vragen mij om hulp. En laat dat nu net zijn wat ik ontzettend graag doe!”

“Het is belangrijk om te luisteren naar wat koppels graag willen. Dat is voor iedereen anders. Het internet staat vol met tips, ideetjes, blogs, ervaringen, reviews. Maar dat zorgt voor keuzestress. Tegenwoordig moet alles ook heel Instagrammable zijn. Er ligt dus veel druk, vooral bij de bruid, bij het kiezen van de bijzonderste reis van hun leven.”

Evi reist regelmatig zelf en gaat wereldwijd op zoek naar unieke honeymoonadresjes. “Corona zorgt ervoor dat er heel wat verre bestemmingen niet of moeilijk toegankelijk zijn. Koppels die al meermaals hun huwelijk hebben moeten uitstellen, kiezen dus liever voor een bestemming met zekerheid. Afgelopen maanden heb ik mij dus wat meer gefocust op Europa. Verblijven met een privé zwembad of jacuzzi vallen erg in de smaak bij de koppels. Wanneer een koppel na 25 jaar huwelijk met fonkelende ogen en een brede glimlach terugdenkt aan hun huwelijkreis, dan is mijn missie geslaagd!”

Meer info: www.thetravelplanner.be