fbpx


Krijg je huwelijksreis cadeau!

Stel je voor: jullie ontwaken op een tropisch eiland in een beachvilla met jullie eigen privé zwembad, het zachte ruisen van de zee en de junglegeluiden op de achtergrond. En dit allemaal dankzij jullie vrienden en familie. Klinkt als een sprookje, hè? Bij The Honeymoon Planner maken we van dat sprookje werkelijkheid met onze unieke huwelijksreiscadeaulijst.

Weg met die standaard geschenken

Waarom zou je je beperken tot enveloppen en cadeautjes die je stiekem toch liever inruilt? Laat je gasten meebouwen aan onvergetelijke romantische herinneringen, van een candlelight diner op het strand tot een ballonvaart boven de savanne – da’s toch veel plezanter dan een nieuwe broodrooster?

Meer dan gewoon een cadeau

Wist je dat mensen vaak genereuzer zijn als ze bijdragen aan een unieke ervaring? Dus, in plaats van een envelopje, waarom geen koppelmassage of een wijndegustatie?

Jullie reis, jullie regels

Elke reis is uniek, net zoals jullie. Samen plannen we jouw droomreis, helemaal op jouw maat. En met de huwelijksreiscadeaulijst, kunnen jullie je focussen op genieten.

Hoe gaat zo een huwelijkslijst in zijn werk?

‘t Is simpel, een beetje zoals een geboortelijst, maar dan nòg leuker. Elk cadeau is een ervaring, door jullie gekozen. Gasten loggen in, kiezen een geschenk en dragen hun steentje bij. En jullie? Jullie worden van elk geschenk op de hoogte gebracht.

Klaar om de huwelijksreis van jullie dromen te plannen én te krijgen als het ultieme trouwcadeau? Surf dan naar www.thehoneymoonplanner.be Opgelet: de huwelijskreiscadeaulijst is enkel voor diegenen die hun reis boeken bij The Honeymoon Planner. Maar geef toe, waarom zou je elders gaan?