fbpx


close up photography of silver-colored wedding rings on pink gerbera daisy flower

Liefde tot in de kleinste details:
5 tips voor het meest unieke feest ooit

Natuurlijk is jouw feest enig en uniek. Het gaat immers om jou en je partner, en zoals jullie zijn er geen twee. Daarom wil je ook graag dat jullie feest die uitzonderlijke liefde perfect uitstraalt. Origineel tot in de kleinste details. Zodat alle gasten zich de rest van hun leven zullen herinneren hoe fantastisch het was. Maar hoe pak je dat aan? Met deze 5 tips kom je al een heel eind.

#1 Lopen en dansen op wolkjes van liefde

Je trouwschoenen zijn een wezenlijk onderdeel van je feest: ze maken je outfit af, én ze spelen een belangrijke rol bij de openingsdans. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat het met je schoenen helemaal goed zit. Maar er is nog meer! Zo kun je ervoor kiezen om iets op je schoenzolen te zetten. Een boodschap voor je grote liefde bijvoorbeeld, of jullie initialen. Dat kun je zelf doen, of je kunt het laten doen. Het is lekker romantisch, en bovendien levert het erg mooie plaatjes op voor de fotograaf.

#2 Dansslippers? Ja hoor!

Als je het helemaal af wilt maken, kun je zelfs dansschoenen voorzien voor je gasten. Zorg voor makkelijke slippers met jullie naam erop, die zijn helemaal de max! Zo heeft niemand een excuus om naast de dansvloer te blijven zitten en krijgen alle aanwezigen meteen een mooi aandenken mee naar huis.

#3 Een pittige tafelschikking

Tja, de tafelschikking. Niet meteen het makkelijkste onderdeel van de –
trouwvoorbereiding. Soms zullen er mensen samen zitten die elkaar eigenlijk niet zo goed of zelfs helemaal niet kennen. Dat kun je niet vermijden. Maar je kunt er wél voor zorgen dat ze samen een fijne tijd hebben. Zorg voor een paar ‘ijsbrekers’ op elke tafel. Kaartjes met kleine opdrachten, zodat je gasten zich vermaken. Dat kan gaan van een gekke groepsfoto tot het zingen van een liefdeslied in duo’s. Laat je verbeelding de vrije loop!

#4 Het ultieme gastenboek

Dit mag op geen enkel trouwfeest ontbreken. Je kunt gaan voor het klassieke boek waarin de gasten een boodschap neerpennen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Denk maar aan een plakboek voor polaroids, waarbij je gasten een selfie maken met een polaroidcamera. Of voorzie kleine kartonnen hartjes waarop ze hun boodschap kunnen schrijven en die je later in een kader plakt. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. In ons volgende blog vertellen we je er alles over!

#5 Persoonlijke huwelijksbedankjes

Het is een mooi gebruik om op het einde van je trouwfeest een huwelijksbedankje mee te geven aan je gasten. Op die manier laat je zien dat je hun aanwezigheid op prijs stelt, en je geeft hen een aandenken aan je mooiste dag. Onze tip? Hou het simpel en persoonlijk. Een foto doet het altijd goed, maar ook met een plantje of een handgeschreven boodschap kun je vrienden en familie veel plezier doen. Dus misschien is dit wel het ideale moment om de geheime kunstenaar in jou los te laten. Succes alvast!