fbpx


two persons forming love fingers

#liefdeintijdenvancorona

Trouwen in tijden van corona is niet evident. Wij helpen je graag om de belangrijkste uitdagingen aan te pakken, zodat het alsnog je mooiste dag wordt.

#1 Relax en blijf ademen!

Ook al lijkt het alsof de wereld vergaat: blijf kalm en adem rustig in en uit. Natuurlijk is jullie huwelijk belangrijk. Maar nog belangrijker is dit: je hebt besloten om de rest van je leven met je lief samen te blijven. En dat pakt geen enkel virus jou nog af.

#2 Klein, maar gezellig

Contacteer de burgerlijke stand. De meeste burgerlijke huwelijken kunnen gewoon doorgaan in beperkte kring: het bruidskoppel of gezin en één extra vriend of vriendin.

#3 Verboden te kussen? Liever niet!

Een groots trouwfeest is nu niet meteen mogelijk. En zelfs als het kon – je wil liever geen feest waarbij het ‘verboden te kussen’ is. Toch? Als je een bruiloftverzekering hebt, is dit het moment om ze aan te spreken.

#4 Overleg met je locatie en leveranciers

Stel je de bruiloft uit? Contacteer zo snel mogelijk je trouwlocatie en je leveranciers. Ook voor hen is dit een moeilijke periode. Met een goed gesprek en een beetje creativiteit vinden jullie vast een oplossing die voor alle partijen werkt.

#5 Change the date

Ook zomer, najaar en winter zijn prachtige seizoenen om te trouwen. Stuur je vrienden en familie een creatieve ‘change the date’. Na dit voorjaar heeft iedereen ongetwijfeld zin in een leuk, corona-vrij feest.

Dus relax, alles komt goed. Ook al is het later dan voorzien.
Wij zijn alvast klaar om je in alles bij te staan.