fbpx


Zo geef je jouw huwelijk een vliegende start

De huwelijksdag heb je perfect kunnen plannen. Daar ben je maanden, of zelfs jaren, mee bezig geweest. Daar kan niets meer aan mis gaan. Dat is natuurlijk anders voor de huwelijksnacht. Dat kan nog weleens heel spannend worden. Het is dan wel zo fijn om daar wel enigszins in voorbereid te zijn. Het is namelijk de perfecte manier om je huwelijk een vliegende start te geven. Aan de hand van enkele simpele tips kan je in ieder geval zorgen dat je goed voor de dag komt. Of voor de nacht komt, in dit geval.

Het juiste gevoel verzorgen

Je hebt meer grip op de zaken dan je misschien denkt. Wanneer je voor het juiste gevoel zorgt, dan ben je al een heel eind op weg. Een fijne sfeer helpt daar goed bij. Bedenk je daarbij dat er niet slechts één soort sfeer is. Dit hangt natuurlijk helemaal af van wat voor types jij en je partner zijn. De één gaat voor rozenblaadjes, de ander ziet meer in dildo’s kopen. Het fijne is dan ook dat dit allemaal mogelijk is. Je zorgt gewoon dat de zaken waar jullie behoefte aan hebben ook allemaal verzorgd zijn. Dat kan dan ook echt van alles zijn en niets is te gek.

Doen wat je fijn vindt

Het is belangrijk dat de nacht aansluit op wat jullie fijn vinden. Het is dus wel belangrijk om daar goed mee aan de slag te gaan. Daar hebben jullie tijdens jullie relatie natuurlijk ook al het nodige over kunnen ontdekken. Als het goed is hebben jullie dus wel enig idee van wat de ander precies lekker vindt. Daar kan je nu gebruik van maken om er een onvergetelijke nacht van te maken. Zeker in combinatie met de stappen die je hebt ondernemen voor het juiste gevoel, zoals hiervoor genoemd. Niets is verplicht daarbij voor jullie.

Kijk verder dan de nacht

Het is slim om alvast verder te kijken dan de nacht alleen. Het is goed om ook alvast de volgende dag te plannen. Bedenk je eens wat de eerste dingen zijn die jullie gaan doen als getrouwd stel. In de meeste gevallen begint het getrouwde leven met een groot ontbijt op bed. Daarna kan het alle kanten op. Sommige stellen willen de hele dag luieren om bij te komen van de grote dag. Anderen willen liever direct op pad gaan en samen iets leuks gaan doen. Wat het voor jullie ook is, het is wel verstandig om dit vast op orde te hebben. Zo wordt het de perfecte dag.

Doe het samen

Wat je plannen ook zijn. Zorg dat je het samen doet. Het is fijn om lekker veel te praten over van alles. Het is voor jouw partner net zo spannend als voor jou. Het is dus helemaal niet gek dat jullie allebei nog een beetje moeten aftasten, zenuwachtig zijn of misschien zelfs wat angsten voelen. Wanneer je veel praat en het samen doet, dan wordt het allemaal direct wat beter te grijpen. Je kunt hier rustig de tijd voor nemen en je hoeft niet te verwachten dat je alles direct op orde hebt. Je kunt gewoon samen ontdekken hoe het leven nu verder loopt vanaf hier. Daar hebben jullie samen nog een heel leven voor om te ontdekken.