fbpx


Styled shoot:
Robuste

Anne De Geyter (fotografe) en Emmy Facchin (voormalig eventplanner), beiden getrouwd (op 22 juni 2019 en 31 juli 2020, midden corona dus) waren van bij het begin geen fan van de ‘klassieke huwelijken’.

Bij het organiseren van Anne haar eigen trouwfeest heeft ze ervoor veel huwelijksbeurzen bezocht en botste ze op het feit dat het vaak weinig persoonlijk en intiem eraan toeging. Hun eigen huwelijk heeft ze dan ook volledig zelf georganiseerd van styling tot catering tot de bloemen. Wat vooral een pak stress bezorgde toch…

Zo ontstond het idee om samen met Emmy op zoek te gaan naar bijzondere leveranciers die een meerwaarde kunnen zijn voor een bijzondere huwelijkservaring.

Voor het huwelijksevent Robuste zijn we maanden op zoek geweest naar echte topleveranciers, met de nodige ervaring, maar ook passie en gedrevenheid voor de huwelijkssector. Het 11 koppig team bestaat dan ook enkel uit vrouwelijke Oost-Vlaamse leveranciers

Om ons huwelijkevent extra in de picture te zetten besloten Emmy en Anne om iedereen op te trommelen voor een styled shoot in Prullenbos. Bijna alle styled shoots draaien enkel om 1 bruid of 1 koppel, je ziet onmiddellijk dat het ook in scene is gezet.

Dus dit volledig ‘huwelijk’ werd georganiseerd met figuranten, ceremonie, receptie, diner, koppelshoot … waarin alle leveranciers hun bijdrage konden leveren!

Met het team hebben we een herfstige sfeer gecreëerd dat past in de boho vibe.

Het koppel hun ceremonie, begeleidt door het element, stond in het midden van het bos. De ceremonie had aandacht voor natuur elementen (water, vuur, aarde).
De volledige styling en bloemendecoratie nam Maison Papillon voor haar rekening.

Het koppel zelf, Tom en Annelien, trouwden die dag voor de wet. Op basis van hun uniek verhaal en zotte verliefdheid werden zij gekozen voor ons bruidspaar die dag! Het koppel draagt een handgemaakte rok en top van MMOI costumemade en de bruidegom een kostuum van Lost in Pablos.

Anne De Geyter fotografie zorgde voor de foto’s die helemaal in de stijl van Robuste passen: warm, intiem met een bohemien vibe!

Dat deze styled shoot zo een succes was, is natuurlijk alleen maar mogelijk door de samenwerking met het volledige Robuste team.

Ongelooflijk trots dat we zoiets op poten konden zitten. Het versterkte het gevoel dat ook midden corona tijd we moeten samenwerken, elkaar steunen, nieuwe creatieve ideeën uitwerken en toch mogen verder dromen van huwelijken zoals deze in de toekomst!

Voor info en leveranciers: www.trouwenmetrobuste.com

Bekijk hieronder de beelden van deze schitterende dag…

Huwelijksleveranciers

 • Bloemen & styling: Maison Papillon
 • Bruidskledij: MMOI Costumemade
 • Catering: Bouffette
 • Ceremoniespreekster: Het Element
 • Dessert: Catberry
 • Fotograaf: Anne De Geyter fotografie
 • Grafisch drukwerk: Atelier Watt
 • Hair & make-up: Make-up Katrijn
 • Juwelen: Atelier Vogelvrij
 • Kleding bruidegom: Lost in Pablos
 • Koppel: Tom & Annelien
 • Locatie: Prullenbos