fbpx


Styled shoot:

Nona Bollaert van Two Hearts and Mine vindt dat elk huwelijksfeest volledig afgestemd kan worden op de stijl van het bruidskoppel. Daarom creëerde ze een styled shoot die buiten de lijntjes kleurt, met een stoere en sexy setting, die tegelijkertijd ook stijlvol is. Omdat de shoot begin maart zou doorgaan, wilde ze graag een winterse look. Ze ging voor veel zwart-wit met een elegante gouden toets. Met die info stapte ze naar potentiële leveranciers, die maar al te graag met haar wilden meedenken. Het resultaat van de samenwerking was ronduit buitengewoon.

Tatoeages als rode draad

Het bevriende ‘badass’ duo Pommeline en Cirio waren de gedroomde modellen voor Nona’s concept. De tatoeages van het koppel vormden de inspiratiebron voor het bijzonder originele drukwerk van Anderz. Menukaarten, seating chart, naambordjes en uitnodigingen sloten perfect aan op het thema: de zwarte envelop zette de toon en de fijne, gouden belettering zorgde voor de nodige elegantie. Ook de tafel- nummers werden vervangen door tatoeages.

Bloemen met een stoere look

Ook Eva van Floreer wist meteen welke bloemsoorten ze zou gebruiken om de gezochte look te creëren. Ze ging voor wit, wit, en nog meer wit: bruidssluier als basis, gecombineerd met orchideeën, anjers en een variëteit aan rozen. Voor de tafelaankleding gebruikte ze violieren, lisianthus, amarant, clematis en astilbe. Al het schitterende bloemwerk werd gemaakt met ecologisch verantwoorde technieken.

Een bruidskoppel als geen ander

Figen van Figen Bruidsmode leverde de kanten bruidsjurk met gebloemde Chantilly kant, die het figuur van Pommeline perfect tot zijn recht liet komen. Als kers op de taart kreeg de bruid een vier meter lange sluier. Lise van Glow Up Beauty Bar stond in voor de make-up en het haar van Pommeline. Ze gingen voor een soft-glam look, met smokey eyeliner en valse wimpers, in combinatie met een klassieke high bun. Dit alles gebeurde in een ongedwongen sfeer met een lekkere brunch. Pommeline kreeg het bride-to-be arrangement van Chez Bobette: een combinatie van hartig en zoet, met fruitsap voor extra vitamines en prosecco voor de nodige ontspanning. De zakdoekjes “for your happy tears” waren een mooie extra attentie. De bruidsjuwelen kwamen van goudsmid Thomas van Filon d’Or: een witgouden ketting met een diamanten hangertje, een witgouden armband met diamant en rosé gouden elementjes en een bijpassende solitair ring met 1K diamant. Voor de bruidegom wilde Nona een stoer, maar stijlvol kostuum en daarvoor trok ze naar Olivier van Labaere Tailors. Die zorgde voor een tijdloze zwarte smoking, op maat gemaakt met zijden puntrevers. Een zijden strik en zwarte schoenen van Santoni maakten het plaatje af. Het koppel maakte hun spectaculaire entrée in een Porsche 991.1 cabrio.

Tafelen in stijl

De tafel werd aangekleed met de Surface-collectie met ruwe texturen van Sergio Herman. Er kwam één groot bloemstuk in het midden en nog wat bloemwerk in vaasjes, met afwis- selend fijne hoge kaarsen, stompkaarsen en theelichtjes in zwart-wit voor de winterse gezelligheid. Het bestek en de transparante gouden stoelen zorgen voor het gouden accent. Na het diner kreeg iedereen een lekker stuk taart van Baking with Astrid. De vanillebiscuit in hartvorm was gevuld met verrukkelijke chocolade-botercrème en afgewerkt met de letters “MARRIED AF” bovenop. Als late-night snack was er ten slotte pizza. Pommeline en Cirio trokken zich terug voor een romantisch onderonsje waarbij ze als lady en de vagebond hun eten deelden. Terwijl de dansers hun hart ophaalden op de dansvloer, kon wie dat wilde terecht in een knus hoekje met whisky en sigaren.

Vendors

 • Concept & styling / wedding planner: Two hearts and Mine
 • Locatie: Roast
 • Make-up & haar: Glow up Beauty – Bar by Lise
 • Ontbijt: Chez Bobette
 • Drukwerk: Anderz | creatief ontwerp- en drukhuis
 • Trouwjurk: Figen Bruidsmode
 • Smoking: Labaere Tailors
 • Bloemen: Floreer
 • Fotograaf: Manon Engels Photography
 • Juwelen: Filon d’Or
 • Vervoer: Coysman Motors
 • Decoratiemateriaal: Levi Party Rental
 • Taart: Baking With Astrid
 • Modellen: Pommeline Tilliere & Cirio Wassenhove